Sodexo i Norge har egen offisiell side på Facebook. Den er laget for å engasjere ansatte i Sodexo og dele små og store ting som skjer i selskapet. Vi oppfordrer alle til å dele bilder og statusoppdateringer som kan være til glede for andre som jobber i Sodexo. Har du en nyansatt som du vil ønske velkommen, en som har jubileum eller noe gøy dere har gjort? Del det med oss ved å legge det ut på veggen vår eller sende til Alexandra på e-post eller mms. Se kontaktinformasjon nederst på siden.

Ansvarlig bruk av sosiale medier

Vi har laget noen enkle retningslinjer for alle ansatte som bruker sosiale medier i arbeidet og ansatte som bruker sosiale medier privat, men som har gjort det klart at de har en tilknytning til Sodexo. Hvis du nevner Sodexo i din private profil eller på en blogg, så har du en tilknytning til Sodexo og det kan bli oppfattet dithen at du snakker på vegne av selskapet.

Sodexo’s DO’s and DONT’s for sosiale medier >

Se video om retningslinjer >

NB: Hvis du skal publisere et bilde med personer på bildet, er det viktig at du ber om tillatelse fra vedkommende som er på bildet. Dette skal helst gjøres skriftlig. Skjema for dette kan lastes ned her.

Personverninnstillingene på Facebook

På Facebook har man mulighet til å styre hvem som skal se det du legger ut på din profil. Det kan du gjøre ved å opprette lister eller bruke de som allerede ligger tilgjengelig. Og bestemme hvem som ser hva. Men vær oppmerksom på at Facebook tross alt er en internettside, så helt vanntett vil det ikke være og 100 % privat vil du ikke være. Bruk derfor sunn fornuft når du publiserer ting i sosiale medier. Mer om lister kan du lese her

Opprette en profil på sosiale medier for din lokasjon

Om du tenker på å opprette en profil i et sosialt nettverk som representerer din lokasjon eller selskapet, må du først søke om dette hos kommunikasjonsavdelingen (se kontaktinformasjon nederst) Du må ha klart for deg følgende:

  • Målsetning
  • Målgruppe
  • Plan for hvordan profilen skal følges opp
  • Hvilke budskap som skal kommuniseres

Kontaktperson sosiale medier
Alexandra Enger
E-post: kommunikasjon.no@sodexo.com