Nå kan du sende inn nominasjoner til årets team 2018!

Jobber du i Sodexo er sjansen stor for at du jobber i et team. Lagånd er en av Sodexos kjerneverdier og mange av oss er avhengige av nettopp teamet vårt for at vi skal nå målene våre og lykkes i … Les videre

Sodexos nordligste arbeidsplass

På Svalbard lever man ganske isolert og med isbjørnen tett på seg. Det å jobbe på Svalbard gir helt andre utfordringer enn mange andre steder i landet hvor Sodexo leverer tjenester. ‒ Sodexo har tre kontrakter på Svalbard som alle … Les videre

Bli med på VM i bøssebæring!

Sodexo Norge er opptatt av mangfold og inkludering og har 66 nasjonaliteter representert. Vi ønsker at så mange nasjonaliteter som mulig melder seg som bøssebærer i årets TV-aksjon. Derfor arrangerer vi nå VM i bøssebæring! Sodexo har hatt et samarbeid … Les videre

Skal promotere norsk matkultur i USA

Sodexo-kokk Grethe Olsen er plukket ut til å representere Norge i Sodexo Global Chef. I fire uker skal hun være i USA for å lage og promotere norsk mat. ‒ Jeg er kjempeheldig som får mulighet til å være med … Les videre

Vil du strikke et skjerf til Kirkens Bymisjon?

Hver vinter farger Kirkens Bymisjon landet med oransje skjerf. Bli med Sodexo og strikk oransje skjerf! Skjerfene er et symbol på mer varme og inkludering i samfunnet, og skjerfene blir til gjennom en stor strikkedugnad. Sodexo ønsker å være med … Les videre

Sommer er tema i fotokonkurransen

Hvordan skaper du sommerfølelse på jobb? Hva gjør du på jobb når temperaturen stiger oppover på gradestokken? Hvordan holder du humøret oppe når du må jobbe når «alle» andre har ferie? Eller har du rett og slett ferie hele sommeren? … Les videre

Vårens vakreste eventyr

I løpet av våren har ansatte fra hovedkontoret vært utplassert i en kantine, FM- eller renholdskontrakt. Det er viktig at alle som til daglig jobber på kontoret får oppleve hvordan det er å jobbe i driften, i direkte kontakt med … Les videre

Hvordan ser din morgen ut?

Delta i vår fotokonkurranse og bli med i trekning av en DAB-radio. Tema for vinterens fotokonkurranse er: MORGEN. Hvordan ser din morgen ut? Går du forbi noe vakkert på vei til jobb? Hva er det første som møter deg når … Les videre

Barneskirenn 11. mars

11. mars er det igjen klart for barneskirennet Sodexo-Dæhlierennet.  Sted: Nordåsen skistadion på Nannestad Opp mot 1000 barn samles denne søndagen for skirenn, skileik og masse moro i snøen på Nordåsen skistadion i Maura. Barn i alle aldre kan delta … Les videre

Årets julegave til inkluderingsarbeid

Vi har den siste tiden hatt en avstemming på hvilket formål hos Kirkens Bymisjon som skal motta en julegavesjekk på 100 000 kroner. Det var veldig jevnt i avstemmingen, men til slutt ble det avgjort at pengene skal gå til … Les videre

Vinner av fotokonkurransen arbeidsglede

Det kom inn mange fine bidrag i fotokonkurransen som hadde tema arbeidsglede. Tusen takk til alle som sendte inn bilder. Vinneren ble: Vi gratulerer! Nomeda får en flott DAB-radio. Har du lyst til å vinne en DAB-radio? Ny fotokonkurranse kommer … Les videre

Nå skal vi kåre årets team i 2017

Jobber du i Sodexo er sjansen stor for at du jobber i et team! Lagånd er en av Sodexos kjerneverdier og mange av oss er avhengige av nettopp teamet vårt for at vi skal nå målene våre og lykkes i … Les videre

Høydepunkter fra Halloween

Det er kjempegøy å se at så mange gjør så mye ut av Halloween. Dette er noe våre kunder setter stor pris på! Og vi er så imponert over mye kreativitet dere viser i både menyplanlegging og dekorasjon til Halloween. … Les videre

Erfaringer fra Global Chef i Tyskland

Halvor Hedenstad er til daglig forpleiningsleder i Sodexo Energy & Resources. I september fikk han muligheten til å være med Sodexo Global Chef i Tyskland og det var en inspirerende og lærerik opplevelse for kokken som tidligere har bakgrunn fra … Les videre

Reisedagbok fra Sodexo Global Chef i Tyskland

Jeg hadde aldri hørt om Sodexo Global Chef før Jan Øyvind, sjefen min, spurte om jeg ville være med på et opplegg i Tyskland. Han visste heller ikke så mye, men hadde foreslått meg over bordet på et møte. Det … Les videre

20 skjerf til Kirkens Bymisjon

Hvert år farger Kirkens Bymisjon hele Norge oransje. De oransje skjerfene er resultatet av en stor strikkedugnad hvor ansatte i Sodexo også har deltatt. Tusenvis av mennesker har i år bidratt med å strikke oransje skjerf til Kirkens Bymisjon sin … Les videre

Ferie på Sodexo-hytta?

Nå er det på tide med ny trekning av Sodexo-hytta for ferier 2017 og første del av 2018. I år er det delt inni følgende: Juleferie 2017 del 1: 18.12-26.12 Juleferie 2017 del 2: 26.12-01.01 Vinterferie Rogaland: uke 7 ( … Les videre

Arbeidsglede er tema i høstens fotokonkurranse

Delta i vår fotokonkurranse og bli med i trekning av en DAB-radio. Tema for fotokonkurransen er arbeidsglede. Vi ønsker at flere skal dele bilder fra sin arbeidshverdag til inspirasjon og glede for kollegaer. Vi ønsker å få et innblikk i … Les videre

Strikkedugnad med Kirkens Bymisjon

Hver vinter farger Kirkens Bymisjon landet med oransje skjerf. Bli med Sodexo og strikk oransje skjerf! Skjerfene er et symbol på mer varme og inkludering i samfunnet, og skjerfene blir til gjennom en stor strikkedugnad. Sodexo ønsker å være med … Les videre

Sodexos sørligste kontrakt

På Lindesnes på sydspissen av Norge har GE Healthcare virksomhet. Sodexo har ansvaret for renholdet og en kantine for 350 ansatte på fabrikken. Sodexo har ett team på syv ansatte som gjør en fantastisk jobb. De er alltid positive og … Les videre

Ansatte fra hovedkontoret på utplassering

Uka etter påske var de ansatte på hovedkontoret til Sodexo ute og jobbet i kantiner og på renholds- og FM-kontrakter i Oslo-området. Vi ønsket at de ansatte som til daglig sitter mye på kontoret, langt vekk fra våre kunder, skulle … Les videre

Årets rigg i Sodexo Norge

Sodexos team på West Linus er kåret til årets team i segmentet Energy & Resources i Norge! Teamet leverer gode resultater til tross for at de har vært gjennom en krevende periode de to siste årene. Olje- og gassindustrien i … Les videre

ÅRETS TEAM CORPORATE SERVICES

Etter flotte presentasjoner fra alle finalistene, så har vi nå gleden av å presentere årets team i Corporate Services: Sodexo team @ Coca-Cola på Lørenskog! En jury har vurdert de fire finalistene og sier følgende om vinnerteamet: Sodexo startet opp … Les videre

Finalistene i årets team

Tusen takk til alle som sendte inn nominasjoner til årets team. Det har vært mange gode kandidater og etter en nøye gjennomgang har vi plukket ut fire team som er med i finalerunden i årets team. Vi har allerede kåret … Les videre

Sodexo-Dæhlieløpet 2017

12. mars er det igjen klart for Sodexo-Dæhlieløpet. Dette er 20. året barneskirennet til skilegenden Bjørn Dæhlie arrangeres og det skal markeres. Opp mot 1000 barn samles denne søndagen for skirenn, skileik og masse moro i snøen på Nordåsen skistadion … Les videre

Temaaften i Oslo 1. februar

Vi har igjen gleden av å invitere ansatte som jobber i kantine/personalrestaurant til temaaften onsdag 1.februar. Det blir presentasjon av rettene som skal serveres på temaaften 1.-2.mars. «Soup and sandwich» er den ultimate lunsjen. En sandwich med deilig smeltet ost … Les videre

Årets julegave går til…

Avstemmingen er avsluttet og dere har bestemt at pengene til Kirkens Bymisjon skal brukes på deres gatenære arbeid. Kirkens Bymisjons visjon er at menneskene i byene erfarer respekt, rettferdighet og omsorg. Å bli møtt med respekt for hvem man er, … Les videre

Julehilsen til alle ansatte

2016 er snart historie, men før vi åpner kalenderen for 2017 er det naturlig med et lite tilbakeblikk på året vi legger bak oss. Sodexo er et serviceselskap, og for å overleve er vi avhengig av å yte service som … Les videre

NorSea – ny kantine i Rogaland

Mandag 7. november åpnet Sodexo en ny kantine i Tananger i Rogaland. Kunden er NorSea som betjener de store oljebasene langs kysten. NorSea har renovert et bygg i Risavika Havnering og fått på plass en ny kantine, kontorer, trimrom, pauserom … Les videre

Månedens medarbeidere mai-september 2016

Mai 2016 – Erica Engström Erica Engström jobber som assisterende leder på DNB i Bjørvika. Erica tar alle utfordringer med et smil. Hennes engasjement og entusiasme smitter over på alle, og hun utfører sine arbeidsoppgaver med bravur. Erica er en … Les videre

Årets team 2016 – send inn forslag

Jobber du i Sodexo er sjansen stor for at du jobber i et team! Lagånd er en av Sodexos kjerneverdier og mange av oss er avhengige av nettopp teamet vårt for at vi skal nå målene våre og lykkes i … Les videre

Reisedagbok fra Sodexo Global Chef

I høst var kjøkkensjef André Wels en av fire utvalgte kjøkkensjefer som fikk reise til USA for å være med på Sodexo Global Chef. I løpet av fire innholdsrike og hektiske uker jobbet André på syv personalrestauranter for å gi … Les videre

Jul, nyttår, vinterferie eller påskeferie på fjellet?

Sodexo-hytta ligger flott til på Golsfjellet i Buskerud. Hytta ligger 965 moh. og har en flott utsikt over Tisleiafjorden, Hemsedalsfjellene og Jotunheimen. Alle ansatte har mulighet til å låne Sodexo-hytta. Mange ønsker å låne hytta i ferieukene, så vi har … Les videre

Denne uken skal vi ut på en matreise

Denne uken er temaet ”World Food” i Sodexos kantiner og personalrestauranter over hele Norden. I løpet av tre spennende dager skal vi reise gjennom tre verdensdeler; Asia, Afrika og Amerika. Mattradisjonene i de tre verdensdelene er veldig forskjellige, og selv innen … Les videre

Servicemedarbeider med kunstneriske evner

Vania er ansatt som servicemedarbeider innen renhold på ulike lokasjoner i Oslo og startet på AGA i 2013. Siden juni har hun jobbet for Sodexo på Mondelez. Vania er opprinnelig fra Brasil og utdannet arkitekt. Hun er kreativ og har … Les videre

Delta i fotokonkurranse «Share a lifie»

Klikk her for å laste opp bilde > Vi feirer Sodexos 50-årsjubileum med en intern fotokonkurranse! Hver dag bidrar Sodexos medarbeidere til å forbedre livskvaliteten på ulike måter og i ulike miljøer som skoler, plattformer og bedrifter. Share a Lifie … Les videre

Serverte 400 gjester i Børsparken

Sodexo har i over ti år hatt et nært samarbeid med Kirkens Bymisjon i Oslo. I år var det 8. året på rad at Sodexo var med og arrangerte grillfest i Børsparken. Gjestene på denne grillfesten er mennesker som befinner seg … Les videre

Storsuksess hos DNB

Sodexo har signert ny kontrakt med DNB, og supplerer mattjenestene med en renholdsavtale i alle tre bygg og Meeting and Event Manager. – Vi har ekstremt dyktige og dedikerte medarbeidere, som er stolte over å jobbe for Sodexo hos DNB. … Les videre

Sodexo selger kaffe- og vendingvirksomheten til Coca-Cola Enterprises Norge

Sodexo har inngått en avtale med Coca-Cola Enterprises Norge (CCEN) om salg av vår vendingvirksomhet. Den formelle overtakelsen vil skje 1. september 2016. Bakgrunnen for salget er at Sodexo ønsker å rendyrke virksomheten og vending som eget forretningsområde inngår ikke … Les videre

Sodexo arrangerer nordisk konferanse

Onsdag 8. juni venter vi over 100 gjester til en unik Quality of Life konferanse i Stockholm. Målet med konferansen er å se på vekstmodeller på en ny måte. Vi må finne en måte å se på økonomisk vekst og … Les videre

Månedenes medarbeidere januar-april 2016

Januar 2016 – Espen Tingvoll Espen Tingvoll jobber som Key Account Manager, og er en dedikert kaffemann. Han fikk i desember tittelen Coffee Sommelier etter gjennomført kurs. Han har de siste 5 årene hatt ansvaret for vår største kunde på … Les videre

Have a safe day – en kampanje for din sikkerhet

HMS er en av våre grunnpilarer for å sikre Quality of Life. Å levere tjenester som forbedrer livskvaliteten for millioner av mennesker hver dag starter med å verdsette og beskytte livene til våre ansatte. HMS i verdensklasse er avgjørende for … Les videre

En smak av det eksotiske Brasil

I august arrangeres sommer-OL i Brasil og allerede i april varmet vi opp med brasiliansk uke i våre personalrestauranter. Temaet var Taste the Exotic Brazil! Det brasilianske kjøkkenet er et av de mest eksotiske og varierte i hele verden, men … Les videre

Kokkekonkurranse i Bergen og Stavanger

Etter en spennende konkurranse med stort engasjement for Sodexo-kokker i Oslo var det på tide å reise videre til Stavanger og Bergen. Mats Johansson fra Haugen-gruppen og Marius Jacobsen fra Sodexo fylte kofferten med fersk pasta og fløy vestover for … Les videre

Stort engasjement på kokkekonkurranse

Torsdag 21. april var det kokkekonkurranse på Kulinarisk Akademi på Mathallen i Oslo. Konkurransen ble arrangert i samarbeid med Haugen-gruppen som er leverandør til Sodexo og den italienske pastaleverandøren Surgital. Og derfor var det også pasta som var tema for … Les videre

Nå kan du påvirke fremtiden i Sodexo

Påvirk fremtiden – Point the way! Trives du i Sodexo? Nå kan du være med å påvirke fremtiden. Sodexo ønsker å ha engasjerte medarbeidere – medarbeidere som er tilfredse med å jobbe i Sodexo, som snakker positivt om arbeidsplassen sin, … Les videre

Klar, ferdig, sykle til jobben!

Er du klar? Vi står klare på startstreken og snart braker det løs – 19.april – 17.juni. Sykle til jobben? ….. eller gå? ….. kanskje løpe? ….. hopp tau om du vil! Sykle til jobben-aksjonen er en aktivitetskampanje over ni uker … Les videre

Bli med på kokkekonkurranse!

I samarbeid med Haugen-gruppen arrangerer Sodexo en konkurranse for alle kokker i Sodexo. En “pasta-battle” hvor de tre beste kokkene vinner en tur til Bologna, Italia! Konkurransen finner sted på Kulinarisk Akademi i Oslo torsdag 21. april fra kl 15.45 … Les videre

Sodexo feirer 50 år

Se videoen om Sodexos utvikling de siste 50 årene > I 2016 fyller Sodexo 50 år! Gjennom året vil vi markere dette med våre medarbeidere, kunder, konsumenter og alle våre interessenter. Temaet for markeringene vil være: «Imagine Quality of Life» … Les videre

På kurs for å lære norsk

66 ulike nasjonaliteter er representert i Sodexo i Norge. Det er viktig for integrering i arbeidslivet at man forstår og kan snakke norsk, men for mange er det en utfordring å lære et nytt språk. For å hjelpe våre medarbeidere … Les videre

Årets team i Sodexo er kåret

Hver måned kårer vi «månedens medarbeider» i Sodexo – ansatte som utmerker seg gjennom ekstraordinær innsats og som etterlever Sodexo sine kjerneverdier og etiske prinsipper på en god måte. De aller fleste av våre ansatte jobber imidlertid ikke alene, men … Les videre

Månedens medarbeider siste tre måneder av 2015

Oktober 2015 – Vaiva Kerbeliene Vaiva Kerbeliene jobber som renholder på KLP og har vært med fra oppstarten våren 2013. Vaiva beskrives som positiv, engasjert, lojal og pålitelig, samt har en sterk stå-på-vilje. Hun er en inspirasjon og et eksempel … Les videre

Ny renholdskontrakt i Drammen

1.oktober 2015 startet Sodexo opp renholdskontrakten med Drammen kommune. Sodexo har ansvaret for renholdet ved 24 lokasjoner, på alt fra skoler og barnehager til sykehjem, kontorlokaler og rådhuset som er den største lokasjonen på over 9000 kvadratmeter. Solveig Bersvendsen er … Les videre

Solgt yoghurt for 25 000 kr

I personalrestauranten Sodexo driver på Vika Atrium har gjestene siden august hatt tilbud om god og næringsrik frokost hver morgen fra kl. 7.30. Yoghurtbaren er mest populær og her finner man et utvalg av yoghurt med garnityr som müsli, bær, … Les videre

Årets julegave går til…

De siste årene har det vært en tradisjon i Sodexo at vi gir en pengegave til et godt formål i stedet for julegaver til ansatte og kunder. Årets julegave deles i år mellom Heggeli barnehjem og PMV som er et … Les videre

Renholderens dag

Første mandag i desember er renholderens dag. Og på denne dagen vil vi markere hvor viktig renholderens arbeid er og si tusen takk til alle som jobber med renhold for den viktige jobben dere gjør! Alle kan vaske, men ikke alle … Les videre

Test røykvarsleren din idag!

1.desember er røykvarslerens dag og i den anledning oppfordrer vi alle til å teste røykvarsleren i dag! Brannvesenet anbefaler at man har røykvarslere i alle oppholdsrom. For å være sikker på at røykvarsleren virker, er det viktig med vedlikehold: Test … Les videre

Takk for at du bidrar til en bedre framtid!

I dag, den 30. november er det Better Tomorrow Plan Day, og i den anledning ønsker vi å takke alle våre medarbeidere som bidrar til en bedre morgendag og et bærekraftig samfunn. Vi ønsker å takke dere alle som bidrar … Les videre

Sodexo har samlet inn 40 millioner kroner til hungersnød

Sodexo- medarbeidere verden over er med i kampen mot sult og feilernæring. Gjennom Stop Hunger har 65 000 ansatte i 2015 bidratt til 3,9 millioner måltider og vi har samlet inn 40 millioner kroner! Det forteller oss om et stort engasjement … Les videre

Månedens medarbeider i september

Ghenet Mesfin har jobbet som møteromsvertinne i Sodexo på DNB Bjørvika siden oppstarten i 2012. Ghenet har ansvar for å levere servicetjenester til toppledelsen i DNB og imøtekommer individuelle behov på en utmerket måte. Hun er engasjert i jobben og … Les videre

Vi skal kåre årets team – har du en kandidat?

Jobber du i Sodexo er sjansen stor for at du jobber i et team! Lagånd er en av Sodexos kjerneverdier og det står sterkt i Sodexo og mange av oss er avhengige av nettopp «laget» vårt for at vi skal … Les videre

Fairtradepausen 2015

Fairtradepausen ble markert torsdag 15. oktober i tre av Sodexos kaffebarer i Oslo. I alt 153 personer registrerte seg som pausedeltakere denne dagen. Tusen takk til Marilyn, Janina og Hong for at dere bidro til å sette fokus på Fairtrade … Les videre

Ferie på Sodexo-hytta?

Sodexo-hytta ligger flott til på Golsfjellet i Buskerud. Hytta ligger 965 moh. og har en flott utsikt over Tisleiafjorden, Hemsedalsfjellene og Jotunheimen. Alle ansatte har mulighet til å låne Sodexo-hytta. Mange ønsker å låne hytta i ferieukene, så vi har … Les videre

Månedens medarbeider i august

Ursula Janina Kuc jobber i Sodexos personalrestaurant på Mondelez som Servicemedarbeider, og det er nettopp hennes serviceinnstilling som gjør at hun blir lagt merke til av de ansatte på Mondelez. De berømmer henne for hennes gode humør og forteller blant … Les videre

17. oktober er eplets dag

Noe av det beste med høsten er at norsk frukt og grønnsaker er i sesong. Eplet er en av de mest vanlige fruktene vi spiser i Norge, og nordmenn spiser i snitt 12 kg epler i året. I Norge har … Les videre

WasteLESS week 2015

WasteLESS week er en global Sodexo-kampanje som for tredje året på rad også arrangeres i Norge. Det er en informasjonskampanje hvor vi setter fokus på at mindre avfall betyr mer kvalitet i hverdagen – Quality of Life. Vi oppfordrer alle … Les videre

Vi dekket matkastebordet hos KLP

Sodexo dekket matkastebordet i samarbeid med Matvett hos KLP i september. På matkastebord er det 46,3 kg mat som er den mengden en gjennomsnitts nordmann kaster i løpet av et år. Hensikten er å øke folks kunnskap og bevissthet om … Les videre

Bedre livskvalitet med Mindful eating

I oktober setter Sodexo fokus på mindful eating og arrangerer temadager i våre personalrestauranter med dette som et tema. Mindful eating betyr å være tilstede når vi spiser. Og ikke bare fysisk tilstede, men det innebærer at du skal være … Les videre

Sodexo formidler epler i høst

Mange har epletrær i hagen som bugner av epler og det kan være et problem å få brukt alle eplene. Store mengder epler og annen frukt råtner bort i hager rundt omkring. Helt unødvendig! Det ønsker vi i Sodexo å … Les videre

Månedens medarbeider i mai og juni

 Månedens medarbeider i mai Ellen Simberg jobber i stillingen som møteromsvertinne på DNB. Hennes leder berømmer Ellens evne til å håndtere stressende arbeidssituasjoner og egenskapen til å snu det mange vil oppleve som en utfordrende situasjon til å bli en … Les videre

Månedens medarbeider i april

Rasa Vaidilauskiene er kåret til månedens medarbeider i Sodexo i april 2015! Rasa jobber som teamleder renhold på Reitan og har jobbet i Sodexo siden januar 2014. Hun viser en enorm serviceinnstilling og yter i følge hennes nærmeste leder alltid det … Les videre

Ha mindre salt i maten

  Et av løftene i Better Tomorrow Plan er at vi skal fremme god helse for gjestene i våre kantiner og personalrestauranter. Vi har lansert Sodexos ti regler for sunt kosthold som er en rettesnor for et sunt og balansert … Les videre

Sodexos ti regler for sunn mat

Sodexo serverer mat til 75 millioner mennesker hver dag. Det gir oss en stor mulighet til å påvirke mange menneskers matvaner, men vi har også et stort ansvar for å servere våre gjester et balansert og næringsrikt måltid som skal … Les videre

Dugnad i Bjørvika

10. juni var det dugnad i Bjørvika i samarbeid med Lønn som fortjent og bedrifter i området, og Sodexo bidro i år med frivillige som ryddet gatene og med grilling på Sukkerbiten utenfor Operaen. Vårdugnaden har blitt en årlig tradisjon … Les videre

Hvordan lykkes med å redusere matavfallet

I 2014 innførte vi et system for håndtering av matavfall i alle kantiner og personalrestauranter. Det innebærer at vi skal sortere, veie og registrere alt matavfall som kommer fra lager, produksjon, buffet og tallerkenene til gjestene. Prosjektet som er kalt … Les videre

Månedens ansatt i mars

Eisa Rejae er kåret til månedens ansatt i Sodexo i mars! Eisa jobber som servicemedarbeider i personalrestauranten på Coca-Cola og har jobbet i Sodexo siden 2008. Han beskrives som positiv og hjelpsom. Han ser hva som skal gjøres og står på … Les videre

Trenger du profesjonell hjelp til å løse et problem?

Sodexo Supports Me er en supporttelefon for deg som ansatt i Sodexo og din nærmeste familie. Du kan du henvende deg til supporttelefonen med private utfordringer og spørsmål – helt gratis. Profesjonelle veiledere innen ulike fagfelt står klare til å … Les videre

Kokkesamarbeid på Raw sushi

Raw sushi by Sodexo ligger på Papirbredden i Drammen og her tilbyr vi deilig sushi til byens sushielskere. Restauranten er kåret til Drammens beste sushirestaurant i lokalavisen, og vi har mange faste gjester som sverger til vår sushi! Ingen god … Les videre

Vi markerer Verdens HMS-dag

28. april er Verdens dag for sikkerhet og helse på jobb. Denne dagen er fastsatt av FN og ILO (International Labor Organization) for å sette fokus på HMS på arbeidsplassen. I anledning denne dagen ønsker vi å sette fokus rapportering … Les videre

StreetFood temadager er i gang

Tirsdag, onsdag og torsdag denne uka er det temadager i Sodexos personalrestauranter i Sverige, Finland og Norge. Temaet denne gangen er Weird StreetFood. StreetFood er blitt populært de siste årene og i 2013 ble Norges første streetfood-fest arrangert. Streetfood er … Les videre

Så mye matavfall kaster vi

Onsdag 25. mars dekket Sodexo i samarbeid med Matvett et matkastebord i personalrestauranten hos DNB i Bjørvika. Matkastebordet er et bord dekket med 46,3 kg matvarer – like mye mat som en nordmann i snitt kaster av matavfall i året. … Les videre

Sodexo sykkel- og løpetøy til kjempegode priser!

Vi har fått designet en egen kolleksjon med sykkel- og løpetøy i samarbeid med Bj Sport. Tøyet er i Sodexos farger rødt og blått i tillegg til svart. Klesmerket Bjørn Dæhlie er mest kjent for skitøy og er blant annet … Les videre

Se bilder fra temaaften StreetFood

Weird StreetFood er en temaaktivitet som alle personalrestauranter skal gjennomføre i uke 17. På temaaften som ble arrangert i forrige uke fikk vi smake Weird StreetFood fra hele verden. Det ble servert teriyaki og kimchi japansk pølse, fransk kyllingburger, cuban … Les videre

Premie til alle som deltar på Sykle til jobben-aksjonen

Årets sykle til jobben-aksjon starter allerede 21. april. Er du klar? Nytt i år er at alle som deltar fra Sodexo får en fin premie! Sykle, gå, løpe – du velger selv hva aktiviteten skal være Sykle til jobben-aksjonen er … Les videre

Månedens ansatt i februar

Nomeda Bederstetaite jobber som teamleder clean på KLP. Nomada har vært med fra starten to år tilbake da KLP gikk fra å være et rent food-prosjekt og frem til i dag hvor vi har et team på totalt åtte renholdere. … Les videre

Spreke nyheter på Verdens Helsedag

7. april er verdens helsedag. Det er en FN-dag som har til hensikt å skape entusiasme, solidaritet, støtte og handling, som kan bedre helse og velvære for alle mennesker. I Sodexo jobber vi for å fremme god helse blant våre … Les videre

Våre gjester ønsker et positivt avbrekk i hverdagen

I brukerundersøkelsen som ble gjennomført i januar spurte vi gjestene i personalrestaurantene om hva som er viktig når det gjelder måltidstilbudet på arbeidsplassen. 86 % av de som svarte sier at det å få muligheten til å slappe av i … Les videre

Temaaften StreetFood i Oslo 9.april

Torsdag 9. april har vi gleden av å invitere alle som jobber i Sodexos personalrestauranter til temaaften. StreetFood er en temaaktivitet som alle personalrestauranter skal gjennomføre i uke 17. Det er derfor viktig at dere kommer for å smake rettene … Les videre

Ny kaffebar på Lysaker

Sodexo åpnet i januar en ny kaffebar i Strandveien på Lysaker i Oslo. Kaffebaren ligger i foajeen i bygget som huser Santander, Hitachi Data System og SG Finans. Da jeg besøker kaffebaren en tidlig morgen strømmer sollyset inn i kaffebaren … Les videre

VM-feber i Sodexo

SKI-VM 2015 nærmer seg slutten for denne gangen. Det har vært en folkefest i Falun, men det har det også vært i flere av Sodexos personalrestauranter. Skifest på Lysaker Joe Stian og teamet hans i Strandveien 18 har gjort en … Les videre

Lyst å bli med på dameskirenn?

KK SKImila 13. mars – kun for damer! KK SKImila arrangeres for første gang i marka i Oslo og nå har du muligheten til å bli med Sodexo på dette skirennet som er kun for damer! Uansett alder, erfaring og … Les videre

Sodexo-Dæhlieløpet 2015

8. mars er det igjen klart for Sodexo-Dæhlieløpet. Det er syvende året Sodexo er med som sponsor i Dæhlieløpet på Nannestad. Opp mot 1000 barn samles denne søndagen for skirenn, skileik og masse moro i snøen. Barn i alle aldre … Les videre

Spiser du mat som er bra for hjertet ditt?

I februar er fokuset i Better Tomorrow Plan hjertevennlig mat. Alle vet at for en god helse så er man avhengig av et godt hjerte. Men tenker du på at maten du putter i deg har en direkte effekt på … Les videre

Månedens ansatte i desember 2014 og januar 2015

Desember 2014 Ivan Petkov jobber i personalrestauranten i Hoffsveien i Oslo. Utover hans faglige bidrag i rollen som kokk er det hans positive innstilling som gjør at han bemerker seg. Ivan beskrives videre som arbeidsom og fleksibel. Ved behov har han … Les videre

Føl deg opplagt på jobben

Medarbeidere som føler seg opplagt gjør en bedre jobb og påvirker selskapets konkurransekraft og lønnsomhet. Noen tips for å føle deg opplagt på jobb: Spis sunt for å holde energinivået oppe, både gjennom arbeidsdagen og på fritiden. Vær i aktivitet … Les videre

Tilby gjestene dine frokost

Veldig mange ønsker seg et frokosttilbud på jobben. Alle bedrifter som er opptatt av de ansattes helse og trivsel vil være interessert i at Sodexo tilbyr frokost som en del av måltidstilbudet. Det kan gjøres veldig enkelt, se bare hva … Les videre

Ny besøksadresse fra 1.1.2015

Oslo kommune bydel Bjerke har besluttet at nedre del av Haslevangen og Haslevangen næringspark skal bytte besøksadresse. Vi holder til i samme hus som tidligere, men ny besøksadresse er: Sodexo Eikenga 11 0579 Oslo Postadressen er den samme som tidligere: … Les videre

En bedre jul til flere

Gjennom våre forpliktelser i Better Tomorrow Plan har vi forpliktet oss til å bidra i lokalsamfunnet og støtte folk som trenger det. Vi har valgt å gi årets julegave til Kirkens Bymisjons arbeid blant dem som har det vanskeligst i samfunnet vårt. I … Les videre

Månedens medarbeider august-november

Tone Wiig er kåret til månedens medarbeider i august. Hun jobber som kokk på BP Forus. Tone er alltid positiv og i godt humør. Hun er veldig serviceinnstilt overfor kunder og kolleger. Kollegaer sier det er veldig fint å ha Tone rundt seg … Les videre

Ny nettside for kaffemaskiner

Vi har laget en ny hjemmeside for Sodexo vending der du kan se kaffemaskinene og andre automater som vi tilbyr til våre kunder. I tillegg er det en nettbutikk på siden der kunder kan bestille kaffe og andre ingredienser til sin kaffemaskin. Sist, men ikke … Les videre

Matsvinn redusert med 25 %

Tusen takk til alle som bidrar med å registrere matavfall i våre kantiner og personalrestauranter. Dere har gjort en stor innsats innsats med å sortere, veie og registrere matavfallet fra kjøkkenet. Her kan du se at vi allerede nå har … Les videre

Nordisk organisasjon skaper utvikling for Sodexo Trafikk

Trafikk har mange års erfaring med å jobbe med nordiske kunder. Hovedoppdraget er renhold på fly, tog og passasjerferjer, men virksomhetene utfører også en rekke andre servicetjenester som for eksempel å ta hånd om barn som reiser alene, materialinnkjøp, hittegods … Les videre

Halloween (advarsel: sterke bilder)

Fredag 31. oktober var det mange i Sodexos personalrestauranter som markerte Halloween. Noen av dere har delt bilder og inntrykk fra dagen og det er kjempehyggelig! Her er et utvalg bilder. Til inspirasjon til Halloween neste år?   Har du … Les videre

Fransk temadag

Onsdag 15. oktober arrangerte de ansatte i personalrestauranten fransk temadag. Med fransk levende musikk, deilig fransk mat og franskmenn med ekte aksent var det nesten som å være i Frankrike. På menyen stod det klassiske franske retter fra personalrestaurantens franske … Les videre

Hva betyr Quality of Life Services?

Sodexos visjon er å levere tjenester som forbedrer kvaliteten i hverdagen for mennesker – Quality of Life Services. Hver dag er Sodexo-ansatte over hele verden i kontakt med millioner av mennesker med det formål å støtte og forbedre deres liv. … Les videre

Aktivitetsplan for en bedre verden

Sodexo lanserer en kalender for 2. halvår 2014 med aktiviteter knyttet til lokalt nærvær, helse, miljø og utvikling av ansatte. Hensikten med planen er å tydeliggjøre vårt engasjement og at vi tar samfunnsansvar et stykke lengre ved at vi engasjerer … Les videre

Kaster du mat?

Denne våren har Sodexo satt fokus på å redusere unødvendig matsvinn fra våre personalrestauranter og kantiner. I et prosjekt vi har kalt Waste watch har vi et mål om å redusere mengden mat vi kaster med 10 % i året. … Les videre

Menygruppen på tur til Barcelona

I slutten av mai var menygruppen på en matfaglig reise til Barcelona. Temaet for turen var mat og opplevelser og var en påskjønnelse til de som har stått på og bidratt med oppskrifter til sentralmenyene i Mashie. Turen ble gjennomført … Les videre

Temakveld om sunnhet og helse

Sodexo jobber for å fremme sunnhet og helse gjennom Better Tomorrow Plan. Torsdag 22. mai var sunnhet og helse tema på en samling for ansatte i Oslo. Her fikk vi høre en klinisk ernæringsfysiolog og en toppidrettsutøver snakke om dette … Les videre

Serviceportalen

Serviceportalen er et støttesystem utarbeidet av Sodexo og som skal sikre at vi utfører tjenestene våre på en effektiv og profesjonell måte ute hos kunden. Systemet samordner de ulike tjenestene vi leverer og er et viktig arbeidsverktøy for Sodexos driftspersonale … Les videre

Stort mangfold på kjøkkenet

I Sodexo i Norge har vi et stort etnisk mangfold blant våre ansatte med 40 nasjonaliteter representert. Mangfold og inkludering er et viktig fokusområde for selskapet og vi mener at dette bidrar til å gjøre oss oss sterkere og mer … Les videre