Fysisk aktivitet gjør deg glad, sterk og effektiv!

Sodexo har våren 2018 inngått en ny og bedre bedriftsavtale med SATSELIXIA. VI oppfordrer alle våre ansatte til å benytte seg av tilbudet.

SATSELIXIA har endret modellen slik at du nå betaler kun for det du bruker. Gjennom bedriftsavtalen med SATSELIXIA vil du som Sodexo-ansatt motta 18 % rabatt på ditt medlemskap. I tillegg dekker Sodexo 50 kr av den månedlige medlemsavgiften din.

Omfattende studier viser at den sikreste kilden til god helse er forbundet med fysisk aktivitet. Trening kan gi en rekke positive helsegevinster: Du orker mer, sover bedre, øker konsentrasjonsevnen og blir flinkere til å håndtere stress.

På SATSELIXIA finner du alt du behøver for å komme i gang med treningen din.

Slik gjør du:

Nytt medlem?

Besøk vår hjemmeside for å se hvordan du kan sette sammen ditt medlemskap: https://www.satselixia.no/bli-medlem/bedrift/
Send så dine ønsker samt ansattnummer på e-post til bedriftsalg@satselixia.no.

Allerede medlem?

Ønsker du å endre ditt medlemskap til ny medlemskapsmodell,se gjerne på vår hjemmeside og kontakt SATSELIXIA Bedrift med dine ønsker og ansattnummer på e-post: bedriftsalg@satselixia.no. *

*Vi minner om at du må ha din unike bedriftskode tilgjengelig eller bekreftelse på arbeidsforhold som kan være kopi av siste lønnslipp.