Jobb frivillig i din betalte arbeidstid

Sodexo introduserer nå frivillighetsprogrammet hvor du kan jobbe frivillig i din betalte arbeidstid en dag i året.

Helt siden grunnleggelsen i 1966 har Sodexo jobbet for å forbedre livskvaliteten til våre medarbeidere og kunder. Men vi har også jobbet med å bidra positivt i de lokalsamfunnene der vi er lokalisert. Sodexo i Norge har siden 2004 samarbeidet med Kirkens Bymisjon og ansatte har fått tilbud om å bidra ved ulike arrangementer. Det har aldri vært noe problem å få med folk til å grille, servere på julefester eller dele ut påskeegg. Vi opplever at våre kollegaer bidrar mer enn gjerne.

Nå tar vi dette enda et steg videre og introduserer frivillighetsprogrammet. Vi oppfordrer med det alle medarbeidere til å engasjere seg i frivillighetsarbeid. Kanskje du brenner for en spesiell sak? Vil du støtte nyankomne flyktninger? Vil du få en eldre person til å føle seg litt mindre ensom? Eller vil du bare gjøre noe inspirerende og meningsfylt?

Da kan du jobbe som frivillig i din betalte arbeidstid en dag i året. Du velger selv hvilken organisasjon eller sak du vil jobbe for. Mer informasjon og søknadsskjema ligger på Sodexo_Net så ta kontakt med din leder (kun de med Sodexo e-postadresse har tilgang til Sodexo_Net).